Rigatoni u bijelom umaku

15 - 20 min

za 4 osobe

Priprema rigatona u bijelom umaku

Priprema

  1. skuhamo tjesteninu
  2. na suncokretovom ulju podinstamo sitno usitnjenu glavicu luka te po potrebi podlijevamo vodom
  3. podinstani luk stavimo u zdjelu i izmiksamo ga štapnim mikserom te vratimo na vatru
  4. u međuvremenu pomiješamo 1 kiselo vrhnje sa Šafram češnjakom u granulama, dodamo sitno narezan peršin, Šafram ljutu mljevenu papriku, Šafram bijeli mljeveni papar, to sve dobro izmiješamo i dodamo na dinstani, usitnjeni luk.
  5. sve zajedno promiješamo i pustimo da malo krčka te dodamo vrhnje za kuhanje
  6. u umak dodamo malo soli prema želji, kuhanu tjesteninu i sve dobro promiješamo te poslužimo kao toplo predjelo.

Podjelite ovaj recept sa prijateljima:

Facebook
WhatsApp
LinkedIn

Sastojci

za 4 osobe

  • 1 glavica luka
  • Šafram češnjak u granulama
  • 1 kiselo vrhnje
  • 1 vrhnje za kuhanje
  • sol
  • Šafram bijeli mljeveni papar
  • Šafram ljuta mljevena paprika
  • peršin
  • suncokretovo ulje
  • tjestenina rigatoni

Proizvodi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pileći paprikaš

Priprema pilećeg paprikaša  Sastojci: 1 pile 10 dag masti ili ulja 10 dag mrkve 1 veći krumpir 1 žličica Šafram slatke mljevene paprike Šafram crni

Read More »

Rigatoni u bijelom umaku

skuhamo tjesteninu na suncokretovom ulju podinstamo sitno usitnjenu glavicu luka te po potrebi podlijevamo vodom podinstani luk stavimo u zdjelu i izmiksamo ga štapnim mikserom

Read More »

Rigatoni u bijelom umaku

15 - 20 min

za 4 osobe

Priprema rigatona u bijelom umaku

Sastojci

za 4 osobe

  • 1 glavica luka
  • Šafram češnjak u granulama
  • 1 kiselo vrhnje
  • 1 vrhnje za kuhanje
  • sol
  • Šafram bijeli mljeveni papar
  • Šafram ljuta mljevena paprika
  • peršin
  • suncokretovo ulje
  • tjestenina rigatoni

Priprema

  1. skuhamo tjesteninu
  2. na suncokretovom ulju podinstamo sitno usitnjenu glavicu luka te po potrebi podlijevamo vodom
  3. podinstani luk stavimo u zdjelu i izmiksamo ga štapnim mikserom te vratimo na vatru
  4. u međuvremenu pomiješamo 1 kiselo vrhnje sa Šafram češnjakom u granulama, dodamo sitno narezan peršin, Šafram ljutu mljevenu papriku, Šafram bijeli mljeveni papar, to sve dobro izmiješamo i dodamo na dinstani, usitnjeni luk.
  5. sve zajedno promiješamo i pustimo da malo krčka te dodamo vrhnje za kuhanje
  6. u umak dodamo malo soli prema želji, kuhanu tjesteninu i sve dobro promiješamo te poslužimo kao toplo predjelo.

Podjelite ovaj recept sa prijateljima:

Facebook
WhatsApp
LinkedIn

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pogledajte i ostale recepte iz Šaframove kuhinje

Glavno jelo
Šafram

Pileći paprikaš

Priprema pilećeg paprikaša  Sastojci: 1 pile 10 dag masti ili ulja 10 dag mrkve 1 veći krumpir 1 žličica Šafram slatke mljevene paprike Šafram crni

Read More »
Glavno jelo
Šafram

Rigatoni u bijelom umaku

skuhamo tjesteninu na suncokretovom ulju podinstamo sitno usitnjenu glavicu luka te po potrebi podlijevamo vodom podinstani luk stavimo u zdjelu i izmiksamo ga štapnim mikserom

Read More »