Pileći paprikaš

4

40 - 50 min

3

Pileće gulaš priprema se od piletine, mrkve, krumpira, papra, peršina i soli uz dodatak Šafram slatke mljevene paprike koja će obogatiti okus ovog jela.

Priprema

  1. popržite luk na masnoći ili ulju, dodajte mrkvu narezanu na kolutiće, malo vode i pirjajte nekoliko minuta
  2. dodajte Šafram slatku mljevenu papriku te pile izrezano na sitne komadiće i poklopljeno pirjajte oko 20 minuta
  3. omekšanom mesu dodajte na kockice narezan krumpir, sol, papar i peršin.
  4. dolijte malo vode i kuhajte još 20 minuta

Podjelite ovaj recept sa prijateljima:

Facebook
WhatsApp
LinkedIn

Sastojci

4

  • 1 pile
  • 10 dag masti ili ulja
  • 10 dag mrkve
  • 1 veći krumpir
  • 1 žličica Šafram slatke mljevene paprike
  • Šafram crni mljeveni papar
  • peršin
  • sol
  • voda

Proizvodi

Pileći paprikaš

Priprema pilećeg paprikaša  Sastojci: 1 pile 10 dag masti ili ulja 10 dag mrkve 1 veći krumpir 1 žličica Šafram slatke mljevene paprike Šafram crni

Read More »

Pileći paprikaš

40 - 50 min

4

Pileće gulaš priprema se od piletine, mrkve, krumpira, papra, peršina i soli uz dodatak Šafram slatke mljevene paprike koja će obogatiti okus ovog jela.

Sastojci

4

  • 1 pile
  • 10 dag masti ili ulja
  • 10 dag mrkve
  • 1 veći krumpir
  • 1 žličica Šafram slatke mljevene paprike
  • Šafram crni mljeveni papar
  • peršin
  • sol
  • voda

Priprema

  1. popržite luk na masnoći ili ulju, dodajte mrkvu narezanu na kolutiće, malo vode i pirjajte nekoliko minuta
  2. dodajte Šafram slatku mljevenu papriku te pile izrezano na sitne komadiće i poklopljeno pirjajte oko 20 minuta
  3. omekšanom mesu dodajte na kockice narezan krumpir, sol, papar i peršin.
  4. dolijte malo vode i kuhajte još 20 minuta

Podjelite ovaj recept sa prijateljima:

Facebook
WhatsApp
LinkedIn

Pogledajte i ostale recepte iz Šaframove kuhinje

Glavno jelo
Šafram

Pileći paprikaš

Priprema pilećeg paprikaša  Sastojci: 1 pile 10 dag masti ili ulja 10 dag mrkve 1 veći krumpir 1 žličica Šafram slatke mljevene paprike Šafram crni

Read More »