Svježa tjestenina s češnjakom i peršinom

30 - 35 min

za 4 osobe

Ako ste ljubitelj kombinacije češnjaka i prešina ovo je idealno brzo i fino jelo koje možete pripremiti.

Priprema

  1.  tjesteninu kuhajte u velikoj posudi, u posoljenoj, kipućoj vodi dok ne bude al dente a zatim isperite pod vrućom vodom i ostavite da se ocijedi
  2. maslac rastopite u tavi, dodajte Šafram češnjak u granulama i lagano pržite 1 minutu
  3. u tavu dodajte ocijeđenu tjesteninu te dobro promiješajte s češnjakom. Pirjajte nekoliko minuta, miješajući.
  4. zatim dodajte nekoliko kapi maslinovog ulja, maknite s vatre i pospite nasjeckanim Šafram nasjeckanim peršinom te začinite solju i Šafram crnim mljevenim paprom

Podjelite ovaj recept sa prijateljima:

Facebook
WhatsApp
LinkedIn

Sastojci

za 4 osobe

Proizvodi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pileći paprikaš

Priprema pilećeg paprikaša  Sastojci: 1 pile 10 dag masti ili ulja 10 dag mrkve 1 veći krumpir 1 žličica Šafram slatke mljevene paprike Šafram crni

Read More »

Rigatoni u bijelom umaku

skuhamo tjesteninu na suncokretovom ulju podinstamo sitno usitnjenu glavicu luka te po potrebi podlijevamo vodom podinstani luk stavimo u zdjelu i izmiksamo ga štapnim mikserom

Read More »

Svježa tjestenina s češnjakom i peršinom

30 - 35 min

za 4 osobe

Ako ste ljubitelj kombinacije češnjaka i prešina ovo je idealno brzo i fino jelo koje možete pripremiti.

Sastojci

za 4 osobe

Priprema

  1.  tjesteninu kuhajte u velikoj posudi, u posoljenoj, kipućoj vodi dok ne bude al dente a zatim isperite pod vrućom vodom i ostavite da se ocijedi
  2. maslac rastopite u tavi, dodajte Šafram češnjak u granulama i lagano pržite 1 minutu
  3. u tavu dodajte ocijeđenu tjesteninu te dobro promiješajte s češnjakom. Pirjajte nekoliko minuta, miješajući.
  4. zatim dodajte nekoliko kapi maslinovog ulja, maknite s vatre i pospite nasjeckanim Šafram nasjeckanim peršinom te začinite solju i Šafram crnim mljevenim paprom

Podjelite ovaj recept sa prijateljima:

Facebook
WhatsApp
LinkedIn

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pogledajte i ostale recepte iz Šaframove kuhinje

Glavno jelo
Šafram

Pileći paprikaš

Priprema pilećeg paprikaša  Sastojci: 1 pile 10 dag masti ili ulja 10 dag mrkve 1 veći krumpir 1 žličica Šafram slatke mljevene paprike Šafram crni

Read More »
Glavno jelo
Šafram

Rigatoni u bijelom umaku

skuhamo tjesteninu na suncokretovom ulju podinstamo sitno usitnjenu glavicu luka te po potrebi podlijevamo vodom podinstani luk stavimo u zdjelu i izmiksamo ga štapnim mikserom

Read More »