Moj začin

Već od: 1,00  (7,53 kn)

Nakon mnogo godina ulaganja u proizvodnju začina, Šafram se okušao i u proizvodnji mješavine začina. Živimo u modernim vremenima, svi radimo i previše, a premalo vremena ostaje za naše najbliže. Znajući da nam je svaka minuta dragocjena, motiviralo nas je da napravimo univerzalni dodatak jelima sa sušenim povrćem i začinima prepoznatljivog naziva “Moj začin”. Osim standarnih sastojaka kao što su sušena mrkva, luk, krumpir, pastrnjak, peršin korjen, dodali smo začine papar te kurkumu o čijim pozitivnim zdravstvenim i terapijskim učincima nutricionisti govore i pišu u posljednje vrijeme.

Opis

Kao nezaobilazan dodataka svim kuhanim i pirjanim jelima, može se koristiti i za posipanje po mesu, ribi, krumpiru, juhama i ostalom povrću, a dovoljno je staviti žličicu (na 250 ml) Mojeg začina 5 minuta prije kraja kuhanja.

U trgovinama je dostupan u sjajnim žutim vrećicama od 200g, 400g, 1000g, a da bismo kupcima olakšali svakodnevnu primjenu i čuvanje kod kuće, Moj začin pakiran je i u plastičnim bočicama od 200g s praktičnim čepom s rupcima koji omogućuje direktno posipanje po željenom jelu. Plastična bočica je praktična i prilikom pripreme jela na otvorenom ili roštiljanju, lagana je, a ukoliko ispadne, ne može se razbiti. Ovom mješavinom želimo zadovoljiti I najzahtjevnije germane, stoga pozivamo sve: Kušajte Moj začin na Šaframov način!

Možda će vas i ovo zanimati