ODRŽIVOST

Prirodno uzgojeno

Naše putovanje započinje 1991.godine, kada smo si postavili jasan cilj: djelovati odgovorno i u skladu s društvom i prirodom. Naravno sve to ne bi ipak bilo moguće bez naših zaposlenika i kooperanata, koji implementiraju inovativne održive poljoprivredne tehnike čime osiguravamo visoku kvalitetu paprike. Budućnost paprike osiguravamo proizvodnjom, koja se temelji na certificiranom sjemenu začinske paprike prve generacije bez dodatka bilo kakvih aditiva ili umjetnih boja. Svojim kupcima nudimo začine, ali i ostale proizvode visoke kvalitete bez kojih je danas pripremanje mnogih
tradicionalnih, ali i jela moderne kuhinje, nezamislivo. Zato nam je važno napomenuti da su Šafram začini 100% prirodni, bez dodatnih umjetnih aroma, konzervansa I pojačivača okusas.

“Tradicija prirodnog uzgoja se nastavlja generacijama.”

Prirodno proizvedeno

Tijekom naše proizvodnje, skladištenja i transporta hrane mislimo na okoliš jer znamo da kvalitetne sirovine mogu nastati samo iz čistog okoliša. Stoga, koristeći stategiju “Od polja do stola” željeli smo
da svi proizvodi ne sadrže aditive i ostale dodatke.

100 % zelena električna energija

Kako bi proizvodnju učinili održivom, koristimo vlastiti solarni sustav i na taj način sudjelujemo u globalnoj borbi protiv klimatskih promjena i ispuštanja CO2.

Prirodno proizvedeno

Tijekom naše proizvodnje, skladištenja i transporta hrane mislimo na okoliš jer znamo da kvalitetne sirovine mogu nastati samo iz čistog okoliša. Stoga, koristeći stategiju “Od polja do stola” željeli smo
da svi proizvodi ne sadrže aditive i ostale dodatke.

100 % zelena električna energija

Kako bi proizvodnju učinili održivom, koristimo vlastiti solarni sustav i na taj način sudjelujemo u globalnoj borbi protiv klimatskih promjena i ispuštanja CO2.

Prirodno pakirano

Glavni cilj nam je napraviti praktičnu i jednostavnu ambalažu uz čuvanje organoleptičkih svojstava začina, koju ćete moći koristiti više puta. Uz to, nastojimo isključivo raditi s materijalima koji se lakše
recikliraju i time smanjiti količinu otpada.