Peršin usitnjeni

1,38  (10,40 kn)

Peršin je biljka koja se kultivira na gotovo svim kontinentima. Nezaobilazan je dodatak juhama, salati i ribi, a zbog svoje lijepe boje često se koristi i za dekoracije jelima.

Savršen je za juhe, umake, mesna jela, ribe, salate te namaze.
Peršin
Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Mogući tragovi celera.

Opis

PERŠIN

Peršin je biljka iz porodice štitarki. Kultivira se za začin u mnogim zemljama na svim kontinentima. Njeni tamnozeleni listovi su karakterističnog okusa a kao začin koriste se  i lišće i korijen.

– Idealno za pripremu: Savršen je za juhe, umake, mesna jela, ribe, salate te namaze.

– Sastojci: Peršin

– Obavijesti i alergeni: Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Mogući tragovi celera.

Možda će vas i ovo zanimati