SUPER PETORKA – Savršena začinska petorka

13,99 

Uživajte u bogatstvu okusa s našim ograničenim paketom “SUPER PETORKA”, savršenim začinima koji će oživjeti vaše kulinarske kreacije.

Opis

Uživajte u bogatstvu okusa s našim ograničenim paketom “SUPER PETORKA”, savršenim začinima koji će oživjeti vaše kulinarske kreacije. Svaka bočica pažljivo je odabrana kako bi vam pružila vrhunski doživljaj okusa.

  1. Papar šareni mljeveni: Uz šareni mljeveni papar, dodajte dubinu i raznolikost svakom jelu. Vaša jela će procvjetati različitim notama papra.
  2. Tucana paprika: Dodajte malo oštrog i intenzivnog okusa s našom tucanom paprikom. Vaša jela će dobiti potpuno novu dimenziju pikantnosti.
  3. Kurkuma: Oplemenite svoje obroke s blagom i zemljanom notom kurkume. Ne samo da će dodati boju vašoj hrani, već će i obogatiti vaša jela s nutritivnim blagodatima.
  4. Peršin: Svježi peršin dodaje svjetlost i svježinu svakom jelu. Upotpunite okus svojih jela s ovim univerzalnim začinom.
  5. Češnjak u granulama: Dodajte eksploziju okusa i praktičnost svakom jelu s našim češnjakom u granulama. Bez gnjavaže sjeckanja i guljenja, samo čisti, intenzivni okus češnjaka u svakom zalogaju.

 

Sa “SUPER PETORKOM”, vaši kulinarski eksperimenti postaju još uzbudljiviji!
Nabavite svoj paket danas i istražite nove dimenzije okusa.

Možda će vas i ovo zanimati