TKO SMO MI

Naša priča

Šafram je obiteljska tvrtka osnovana 1991. godine i danas je vodeći proizvođač začina u Hrvatskoj. Prvi proizvodi po kojima je tvrtka i danas prepoznatljiva širem sloju kupaca  su crvena začinska slatka i ljuta paprika. Tijekom svog dugogodišnjeg rada tvrtka Šafram konstantno je povećavala svoj asortiman proizvoda koji se danas osim programa začina sastoji i od programa sušenog voća i povrća te ostalih proizvoda. 2002. godina je od velikog značaja za Šafram koji u Turanovcu gradi prvu hrvatsku tvornicu začinske paprike poznatu pod nazivom podravsko crveno more. Nakon toga slijede godine novih ulaganja u proizvodne pogone i nove tehnologije a sve u cilju održavanja vrhunske kvalitete Šafram proizvoda i očuvanja zadovoljstva naših dragih kupaca.

Danas je Šafram ‘’kuća začina’’a jamstvo kvalitete i dugogodišnje tradicije Šafram proizvoda su naši vjerni kupci kao i brojne nagrade i priznanja za kvalitetu.

Naša

Misija

Misija tvrtke je osluškivati želje svojih kupaca, te neprestanim ulaganjem u nove tehnologije i ljudske potencijale donijeti na tržište kvalitetne proizvode iz programa začina, mirodija, nadjeva te slatkog programa.

Naša

Vizija

Vizija tvrtke Šafram je ekološki orijentirana i inovativna proizvodnja kvalitetnih začina koji jelima daju prepoznatljiv miris i okus.

Naše

Vrijednosti

U širokoj ponudi proizvoda iz programa začina, nadjeva, te slatkog programa, pratiti ćemo ključne temeljne vrijednosti kako bismo realizirali našu misiju i viziju, a to su: čista proizvodnja, ekološka orijentiranost, inovativnost, prepoznatljiv okus i praktična ambalaža.